# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

De zoektocht

Wanda E. Brunstetter

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Titus Fisher neemt nogal eens een verkeerde beslissing. Toen hij in Pennsylvania woonde, viel hij voor de verkeerde vrouw, die zijn hart brak. Na zijn verhuizing naar Kentucky lacht het leven hem weer toe. Hij vindt een nieuwe baan die hem veel voldoening geeft. Maar kiest hij ook voor de juiste vrouw? Suzanne Yoder is geen traditioneel Amish meisje. Ze doet haar best om te voldoen aan het ideaal van haar omgeving, maar haar interesses liggen elders. Is zij degene naar wie Titus zoekt?

1 recensie/beoordeling van De zoektocht

  1. Nicole Burgers

    Het leven van de Amish intrigeert mij, dus ik besloot dit boek uit de bibliotheek te lenen.

    Het boek kabbelt rustig voort, en er komt weinig diepgang in het verhaal. Als er wel spannende momenten aanbreken, zijn deze van korte duur. De relaties die de hoofdpersoon heeft met de mensen om hem heen, zijn wel mooi beschreven, echter waren twee van de bijpersonages voor mij bijzonder vervelend, door hun drammerige manier van doen. Ik ben er nog niet uit of dit de schrijfster nou slecht maakt of heel erg goed.

    Al met al zou ik dit boek niet aanraden, maar als je houdt van een boek met een niet al te diepgaand verhaal, dan is dit boek misschien een optie.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.033 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.