# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Dochter van Rome

Tessa Afshar

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 8 december 2020
Jaar: 2020
Uitgever: KokBoekencentrum
Categoriën:

Beschrijving

De Bijbels-historische roman “Dochter van Rome’ van Tessa Afshar neemt je mee naar de vroege kerk in Rome, waar christenen samen moesten strijden om verraad te kunnen veranderen in liefde en verlossing.

Rome, de eerste eeuw na Christus. Wanneer de dochter van een prominente Romeinse generaal en een onterfde Joodse immigrant elkaar ontmoeten, had geen van hen kunnen bedenken dat ze een van de invloedrijkste koppels van de vroege kerk zouden gaan vormen. De liefde tussen Priscilla en Aquila bloeit op, en samen bouwen ze aan een gemeenschap van gelovigen. Maar moord en verraad blijven hen achtervolgen. Wanneer ze uit hun huis worden gejaagd door een wispelturige keizer, schakelen ze de hulp in van de ongewone rabbi Paulus. Zullen ze er samen in slagen om verlossing te brengen in het heetst van de strijd?

2 recensies/beoordelingen van Dochter van Rome

  1. Elisabeth179

    Elisabeth179

    Omdat Tessa in Iran geboren en getogen is, en haar leven begonnen is als moslima, kan ze dit verhaal levendig en echt vertellen. Je ziet voor je ogen gebeuren dat Priscilla en Aquila elkaar ontmoeten en dat er van alles gebeurd, en moet gebeuren voordat ze erin slagen om uit de wirwar van gebeurtenissen elkaar niet te vergeten.
    Ik lees niet vaak boeken van haar, maar deze zeker! Echt de moeite waard.

  2. Janneke Hartmann-van der Hoeven

    Janneke Hartmann-van der Hoeven

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.091 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.