# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Droom van een jurk

Kathryn Cushman

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2016
Uitgever: De Parel
Categorie:

Beschrijving

Lauren Summer wil zich het liefst nooit meer buiten laten zien. Haar stage bij het modehuis was bedoeld om haar carrière in de lift te helpen, maar als zich bij een belangrijke prijsuitreiking een ramp voltrekt met een van haar jurken gebeurt het tegenovergestelde – ze wordt ontslagen. Met het enige baantje dat ze vervolgens kan vinden, verdient ze niet veel, maar het biedt haar wel een plek om te wonen – een vervallen cottage in de schaduw van een groot landhuis – en dat is precies wat ze nu nodig heeft.

Kendall Joiner is vastbesloten het echte verhaal van Charlotte Montgomery, een voormalige actrice, boven tafel te krijgen, maar dat kan ze niet alleen – ze heeft Laurens hulp nodig. In ruil daarvoor belooft Kendall te bewijzen dat het incident met de jurk een publiciteitsstunt was, om zo Laurens reputatie te herstellen en haar haar oude baan terug te bezorgen.

Zo’n kans om haar dromen, ondanks alles, toch te verwezenlijken, kan Lauren zich eigenlijk niet door de vingers laten glippen, maar als ze de vrouw beter leert kennen, realiseert Lauren zich dat niets is zoals het lijkt.

1 recensie/beoordeling van Droom van een jurk

  1. Johanneke Visser

    Johanneke Visser

    Wat een geweldig boek is dit zeg!
    Niet te dik, dus heerlijk voor een vrij weekend!
    Het boek leest goed weg en het is een mooi verhaal wat je aan het denken zet over je beeld van je naaste.. hoe kijk jij naar de ander? Welk verhaal schuilt er eigenlijk achter?

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.