# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Echo’s van de Titanic

John Campbell Clark, Mindy Starns Clark

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2013
Uitgever: Johannes
Categorie:

Beschrijving

Welke echo’s uit de nacht dat de Titanic zonk, klinken nu nog na?

Kelsey Tates overgrootmoeder Adele heeft de ramp met de Titanic overleefd en is veilig in Amerika aangekomen. Daar is ze niet alleen doorgegaan met haar leven, maar ook behoorlijk succesvol geworden. Een paar generaties later is Kelsey de rijzende ster bij Brennan & Tate, het bedrijf dat Adele honderd jaar geleden heeft opgericht.

Nu staat het bedrijf echter voor een vijandige overname en de oorsprong wordt ter discussie gesteld als er nieuwe feiten boven water komen over Adeles gedrag tijdens die tragische laatste nacht van de Titanic. Kelsey probeert het bedrijf te verdedigen en haar overgrootmoeder die ze altijd zo bewonderd heeft, maar de inzet wordt hoger als iemand uit haar nabije omgeving dood wordt gevonden en de politie niet wil zeggen of het zelfmoord was of moord.

Kelsey moet hulp zoeken bij Cole Thornton, de man van wie ze ooit hield en die ze verloor vanwege haar mentaliteit om ten koste van alles succes te willen najagen. Ze onderzoekt mysteries uit het heden en verleden. Geholpen door Cole en versterkt door het geloof dat ze door haar carrière op een laag pitje had gezet, zet Kelsey een race tegen de klok in om haar familie-erfgoed, haar bestaan en uiteindelijk haar leven te redden.

Dit spannende nieuwe mysterie is een combinatie van een fascinerende hedendaagse intrige vermengd met het ontroerende verhaal van de rampzalige reis van de Ritanic.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Echo’s van de Titanic”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.093 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.