# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Een aanzoek in Lancaster County

Beth Wiseman

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Amish
Jaar: 2015
Uitgever: Het Zoeklicht

Beschrijving

Miriam Raber zou elke vrijgezel uit Lancaster County kunnen kiezen. Ze heeft echter alleen maar oog voor… Saul Fisher. Jaren geleden heeft hij haar hart veroverd en haar gedachten zijn altijd bij hem. Zelfs als de geruchten gaan dat Saul de Amishgemeenschap zal gaan verlaten om zijn droom te volgen, blijft Miriam bij haar standpunt: zij zal hem terzijde staan, waar hij ook gaat of staat.

Saul Fisher heeft al heel veel moeten meemaken in zijn jonge leven. Hij zorgt voor zijn twee jongere broertjes en vader die zijn verdriet tracht te verwerken met zijn zelf-gemaakte wijn. Saul weet het verborgen te houden voor de gemeenschap dat zijn vader alcoholist is. Maar als hij Lancaster zal verlaten, zal de last van de zorg op de schouders van zijn jongere broers komen te liggen. Hoe moet hij dit nu handelen met zijn droom waarvoor hij alles over heeft?

Als Miriam en Saul overwegen de gemeenschap te verlaten, laat God Miriam zien wat het betekent om een dochter van belofte te zijn en wat het betekent om een gezin te starten.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Een aanzoek in Lancaster County”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.