# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Een bruid voor het leven

Melissa Jagears

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Serie Onverwachte bruiden – deel 3.

In de steek gelaten door zijn postorderbruid heeft Silas Jonesey een hevige strijd moeten leveren om een patroon van slechte keuzes te doorbreken. Zijn gebeden om hereniging lijken nu eindelijk verhoord te worden, want zijn weggelopen vrouw heeft hem ingelicht over haar verblijfplaats.

Kate Dawson zou een postorderbruid worden, maar toen ze erachter kwam dat ze misleid was door haar aanstaande bruidegom, is ze als schooljuf gaan werken. Als de moeder van een leerling overlijdt, denkt Kate de zorg voor de negenjarige Anthony op zich te zullen nemen – totdat er plotseling twee mannen opduiken in de stad die beiden beweren de vader van de jongen te zijn.

Silas ziet dat Anthony van Kate houdt, en roept daarom haar hulp in om contact te krijgen met de jongen en voor de rechtbank zijn vaderschap te bewijzen. Hun gemeenschappelijke belangstelling voor Anthony leidt tot belangstelling voor elkaar, en Silas en Kate denken voorzichtig hun moeizame begin achter zich te kunnen laten. Maar geen van beiden is voorbereid op de geheimen en verwondingen uit het verleden die nog aan het licht moeten komen. Kunnen de verwonde harten van Silas, Kate en Anthony hen samenbinden, of zullen ze door alles wat er tussen hen in staat hun hele leven eenzaam blijven?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Een bruid voor het leven”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.