# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Een dal van duisternis

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2007
Uitgever: Kok
Categorie:

Beschrijving

Sam heeft alles: hij is getrouwd met zijn grote liefde Annie, heeft een prachtig dochtertje en is een succesvol hartchirurg. Onverwacht stort zijn wereld in. Wanneer hij op het punt staat een meisje te opereren, krijgt hij het bericht dat zijn dochter is overleden. Toch besluit hij zelf de operatie uit te voeren, omdat hij meent dat niemand dat beter kan dan hij. Zijn trots heeft verschrikkelijke gevolgen: hij maakt een ernstige fout, waardoor zijn patiënte in coma raakt.
Annie kan het niet langer verdragen dat Sam altijd zijn werk vóór zijn gezin plaatst. Zij verlaat hem, zoekt ver weg een baan en probeert haar bittere verdriet te ontvluchten.
Sams trots is gebroken. Vijf jaar lang hoopt hij op Annies terugkeer, op een tweede kans, maar langzamerhand verliest hij de moed. Dan worden de gebeurtenissen van vijf jaar geleden weer opgerakeld in de pers. Annie beseft dat het moment gekomen is om terug te keren, met Sam te praten en hun pijn onder ogen te zien. Is hun relatie onherstelbaar beschadigd, of is er nog hoop op een nieuw begin?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Een dal van duisternis”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.033 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.