# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(4 recensies)

Een grande dame

Elizabeth Camden

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 19 januari 2021
Jaar: 2021
Uitgever: Het Zoeklicht

Beschrijving

Als secretaresse van de first lady geniet ze hoog aanzien in de gegoede kringen, maar wat niemand weet, is dat ze een groot geheim met zich meedraagt.

Door haar rol als secretaresse van de first lady van de Verenigde Staten behoort Caroline Delacroix tot de top van de gegoede kringen van Washington DC en is ze een echte grande dame. Maar achter haar schoonheid, prachtige kleding en stralende persoonlijkheid verbergt ze een groot geheim. Als het haar niet lukt om een web van spionage te ontwarren, zal haar broer geëxecuteerd worden vanwege verraad.

Nathaniel Trask is het pasbenoemde hoofd van de Secret Service-agenten die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de president. Als hij Caroline ontmoet, voelt hij zich bijna meteen tot haar aangetrokken, maar zijn werk laat hem geen ruimte om zich door zijn gevoelens voor haar te laten afleiden. Anarchisten hebben het namelijk voorzien op de president, wat Nathaniel dwingt om zijn werk voorrang te geven boven zijn groeiende liefde voor Caroline. En dan is er ook nog al die geheimzinnigheid rondom haar broer…

Te midden van de pracht en praal van de Gilded Age raken Caroline en Nathaniel verwikkeld in een race tegen de klok vol avontuur, gevaar en hartzeer die hun wereld op zijn grondvesten doet schudden en zich uitstrekt over het hele continent.

Elizabeth Camden is de bekroonde auteur van meerdere romans. Met een graad in zowel geschiedenis als bibliotheekwetenschap is ze overdag een bibliotheekwetenschapper, terwijl ze ’s avonds aan haar volgende roman schrijft. Eerder verschenen van haar onder andere De specerijenbaron, het eerste deel in deze serie.

4 recensies/beoordelingen van Een grande dame

 1. Lotte

  Lotte

  Dit boek las ik zonder dat ik het eerste deel had gelezen.
  Maar als je eenmaal bezig bent, dan wil je weten hoe het afloopt…
  Ook al weet je dat het goed afloopt (zoals gewoonlijk)
  Maar goed, dan wil je weten wie de ‘slechterik’ in het verhaal is 😉

  Leuk boek om te lezen en je leest het zó uit!

 2. Ineke Verbakel

  Ineke Verbakel

 3. Johanneke Visser

  Johanneke Visser

  Ik las deel 2 meteen na deel 1. Het is dan even inkomen. Het verhaal is even lastig op te pakken maar toen ik er eenmaal inzat wilde ik niet meer stoppen!
  Heel goed beschreven en gaat op een mooie manier verder op deel 1.

 4. Mariska

  Mariska

  Deel 2 van serie ( deel 1 is de specerijenbaron) en knap geschreven door het verhaal nu vanuit ander persoon te laten beleven en een klein deel van het verhaal te laten overlappen. Deel 3 komt eraan en die ga ik zeker ook lezen.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.106 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.