# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Een hart vol herinneringen

Karen Witemeyer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 10 maart 2021
Jaar: 2021
Categoriën:

Beschrijving

Phoebe Woodward is vastbesloten om de herinnering aan de warme liefde die haar ouders voor elkaar hadden, levend te houden door een herberg te openen speciaal voor echtparen. Wanneer haar vader een vastgoedbeheerder stuurt die moet helpen haar plannen tot een succes te maken, lijkt het erop dat haar eigenzinnige ideeën worden gedwarsboomd door zijn saaie, praktische kijk op de dingen. Het blijkt een ware uitdaging te zijn om de juiste mix tussen romantiek en realiteit te vinden, en onverwacht schrijft het hart van de vrijgezelle Phoebe zijn eigen herinneringen.

1 recensie/beoordeling van Een hart vol herinneringen

 1. Wonder van woorden

  Wonder van woorden

  1891, Oak Springs, Texas. De 23-jarige Phoebe Woodward heeft zich erbij neergelegd dat ze de rest van haar leven vrijgezel zal blijven: huwbare mannen staan nu eenmaal niet in de rij voor ‘een eigenaardige, onaantrekkelijke oude vrijster’. Ze wil graag iets betekenen voor anderen en de innige liefde die ze bij haar ouders zag is haar drijfveer voor het openen van Herberg de Kissing Tree (vlakbij de beroemde ‘Kissing Tree’-boom) speciaal voor echtparen.

  Vastgoedbeheerder Barnabas Ackerly levert uitmuntend werk binnen het bedrijf Woodward Land Development Company, waarvan Phoebe’s vader eigenaar is. Zijn baas draagt hem op Phoebe bij te staan om haar herberg tot een waar succes te maken. Hoewel Barnabas in haar plan geen enkele kans van slagen ziet, aanvaardt hij het project, beseffend dat hij deze opdracht niet mag verknoeien.

  Phoebe ergert zich mateloos aan de pragmatische, totaal onromantische Barnabas, maar omwille van haar vader accepteert ze zijn hulp. Ze moet echter spoedig toegeven dat zijn suggesties niet eens zo slecht zijn, integendeel zelfs. En waarom begint haar hart opeens zo vreemd te doen in zijn nabijheid?

  Innemende personages, een flinke dosis romantiek, geweldige humor (ik zat dan ook regelmatig hardop te grinniken) en een gelovige boodschap tegen de achtergrond van het 19e-eeuwse Texas, dat is wat je in ‘Een hart vol herinneringen’ krijgt voorgeschoteld.

  Daarnaast laat deze novelle zien dat het niet gaat om uiterlijke schoonheid, maar om de schoonheid van het hart en dat je ondanks teleurstellingen toch positief in het leven kan staan. Karen Witemeyer heeft wederom een heerlijk en vlot verhaal geschreven over dromen najagen en vooroordelen herzien, dat met 142 pagina’s veel te snel uit is. Bij haar fans zal deze historische romance zeker in de smaak vallen!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.040 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.