# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(4 recensies)

Een klein geluk

Kristen Heitzmann

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 21 april 2020
Jaar: 2020
Uitgever: KokBoekencentrum

Beschrijving

In ‘Een klein geluk’ van Kristen Heitzmann sleept het adembenemende liefdesverhaal van Desi en Remy je verder mee. Terug naar het prachtige Colorado in de negentiende eeuw, waar Desi probeert in het reine te komen met het fatale schot dat ze enkele maanden eerder moest lossen. Het valt Desi bepaald niet makkelijk om te voldoen aan wat er van haar wordt verwacht als getrouwde vrouw. Maar dat weerhoudt haar er niet van om te doen wat juist is, ook al staat haar kersverse echtgenoot niet altijd achter haar daden.

Remy wordt ondertussen geteisterd door schuldgevoelens en twijfelt aan de keuzes die hij heeft gemaakt. Als er een kans komt om zaken recht te zetten, grijpt hij die met beide handen aan. Maar wat als dit te veel van hem vergt?

“Een klein geluk’ is het derde deel Kristen Heitzmanns serie “Het land van de gouden rivieren’. Het volgt op “Bruid van de bergen’ en “De heer uit het zuiden’.

“Een dikke vierhonderd pagina’s smullen van een romantisch verhaal dat geen moment flauw of zoetig wordt.’ – Nederlands Dagblad over “Bruid van de bergen’

4 recensies/beoordelingen van Een klein geluk

 1. Ineke Verbakel

  Ineke Verbakel

 2. Zonnetje in huis

  Zonnetje in huis

 3. Lian

  Lian

  Heel mooi boek. Hoewel vermeld wordt dat dit derde deel makkelijk apart van de voorgaande delen gelezen kan worden, miste ik toch wat voorkennis. Dat duurde het hele boek.
  Dus nu toch maar begonnen aan deel 1, en straks 2.

 4. Jannemein

  Een prachtig boek ! Tragiek, humor en ontroering wisselen elkaar af… maar ook het stuk psychologie wat we van deze schrijfs gewend zijn ontbreekt niet! Heb het in 1 adem uitgelezen en kijk uit naar het volgende deel!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.