# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Een masker van bevalligheid

Kristi Ann Hunters

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Lady Georgina Hawthorne heeft altijd geweten dat ze een goed huwelijk zal moeten sluiten. Na jarenlang onvermoeibaar de details van haar debuutseizoen te hebben voorbereid, verwacht ze een verpletterende indruk te maken en te kunnen kiezen uit een aantal aanvaardbare huwelijkskandidaten.

Colin McCrae, die wel geld en invloedrijke zakelijke connecties heeft maar geen adellijke titel, wordt overal uitgenodigd maar nergens geaccepteerd. Hij is van plan om ooit te trouwen, maar beslist niet met een oppervlakkige vrouw als lady Georgina, die zich alleen maar lijkt bezig te houden met status en uiterlijk.

Achter Georgina’s bevallige en vlekkeloze uiterlijk gaat echter een beschamend geheim schuil, waaruit haar sociale ambities voortkomen. Een geheim dat ze angstvallig verborgen probeert te houden – en dat Colin dreigt te ontdekken. Hoewel ze beiden de ander uit de weg willen gaan, voelen ze zich toch tot elkaar aangetrokken. Is het verwerkelijken van hun dromen de offers waard die ze ervoor moeten brengen?

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Een masker van bevalligheid”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.