# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Een ongegund uur

Roseanna M. White

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 2 februari 2022
Jaar: 2022
Uitgever: Het Zoeklicht

Beschrijving

Barclay Pearce, ooit de beste dief van Londen, heeft de misdaad afgezworen en zijn leven gebeterd. Nu gebruikt hij zijn talenten in dienst van zijn land, dat in oorlog is, onder andere door een slimme uitvinder in de gaten te houden, die werkt als klokkenmaker. Als hij de dochter van die man redt uit handen van een overvaller, begint hij zich af te vragen hoe zijn toekomst eruit zou kunnen zien.

Evelina Manning heeft altijd gedroomd over een leven waarin ze onafhankelijk is en daar streeft ze naar, maar het was beslist niet haar bedoeling dat haar verloofde daardoor hun verloving zou verbreken en in het leger zou gaan. Als de fascinerende man die haar te hulp kwam, terugkomt naar het huis van de familie Manning om van haar vader meer te leren over reparaties aan horloges, wekt dat haar belangstelling op. Al gauw merkt ze dat niets aan Barclay Pearce is zoals het lijkt.

Terwijl Engeland in 1915 sterker betrokken raakt bij de oorlog, wordt er een wedloop gestreden om technologische voorsprong, en een idee dat Evelina’s vader daarover heeft trekt de aandacht van misschien wel iets te veel mensen. Wanneer het gevaar van alle kanten dichterbij komt, is er misschien wel een bekeerde dief voor nodig om de benodigde tijd voor hun ontsnapping te regelen.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Een ongegund uur”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.027 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.