# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Een ongelukkige hofmakerij

Regina Jennings

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 25 augustus 2021
Jaar: 2021
Categoriën:

Beschrijving

Calista York moet nog één zaak succesvol oplossen om haar baan als Pinkerton-agent veilig te stellen. Ze krijgt de opdracht om de ontvoerde Lila Seaton op te sporen en wordt naar Joplin gestuurd, een rumoerig mijnstadje in Missouri. Kan ze haar missie verborgen houden voor haar familie, die net buiten Joplin woont?

Toen Matthew Cook besloot om dominee te worden, had hij nooit verwacht dat hij in Joplin terecht zou komen. Terwijl hij vecht tegen allerlei vormen van corruptie en losbandigheid, ontmoet hij de roekeloze mejuffrouw York. Haar slechte beoordelingsvermogen lijkt haar voortdurend in gevaar te brengen.

Hoe goed ze het ook bedoelen, Calista kan de tussenkomst van haar nieuwsgierige familie en de knappe dominee niet gebruiken bij haar onderzoek. Als Matthew haar ook nog het hof probeert te maken, moet ze hem in het duister laten tasten. Ze kan onmogelijk haar vermomming afleggen. Haar baan en het leven van een jonge vrouw staan op het spel.

Een ongelukkige hofmakerij is deel 1 van de serie De Kronieken van Joplin.

1 recensie/beoordeling van Een ongelukkige hofmakerij

  1. Miertje

    Miertje

    Geweldig boek, dat je in 1 adem uitleest! Het blijft ook tot het laatste moment spannend en het is ook nog romantisch! Echte aanrader.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.091 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.