# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Een schone lei

Melissa Jagears

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Serie: Teaville Moral Society – deel 3

Mercy McClain is vastbesloten om de kinderen van Teaville te behoeden voor de pesterijen die zijzelf als kind heeft moeten doorstaan. Ze vindt veel voldoening in haar werk in het plaatselijke weeshuis en in haar taak als lid van het schoolbestuur. Als Aaron Firebrook, de grootste pestkop uit haar jeugd, solliciteert naar een functie als leraar, is ze er faliekant tegen dat hij wordt aangenomen.

Aaron beseft dat Mercy’s wantrouwen volkomen terecht is, maar hij is als een veranderd man naar zijn geboorteplaats teruggekeerd en wil vergeving vragen aan de mensen die hij slecht behandeld heeft. Hij verwacht niet dat Mercy hem zal mogen, maar hij kan wel laten zien dat hij nu het beste met de kinderen voorheeft.

Laten Mercy en Aaron hun toekomst bepalen door wrok en oude wonden, of kunnen ze het verleden overwinnen en samen met een schone lei beginnen?

Melissa Jagears

Melissa Jagears woont met haar man en drie kinderen in Kansas. Ze geeft haar kinderen thuis les en is een uitgesproken nachtuil. Met haar novelle De Brief heeft ze een prijs gewonnen voor christelijke fictie. In deze serie zijn verschenen Vol vertrouwen en Het verleden voorbij. Je kunt haar online vinden op www.melissajagears.com

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Een schone lei”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.