# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

De erfenis van St. Silvanus

Beth Moore

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2017
Uitgever: Voorhoeve
Categorie:

Beschrijving

‘De erfenis van St. Silvanus’ is de debuutroman van populaire bijbelstudie-auteur Beth Moore. Een roman over kracht in kwetsbaarheid.

Als ze hoort dat haar vader zich doodgedronken heeft, keert Jillian Slater terug naar New Orleans. Ze heeft hem en haar afstandelijke grootmoeder de afgelopen twintig jaar niet meer gezien en voelt er eigenlijk niets voor om weer aan hen herinnerd te worden. Maar Adella Atwater, de manager van haar grootmoeders appartementencomplex St. Silvanus, dringt aan en vergoedt de kosten, en dus stapt Jillian toch in het vliegtuig.

Zodra ze is geland, weet ze niet hoe snel ze weer weg moet uit het St. Silvanus met zijn bijzondere bewoners. Maar dan blijkt dat haar vader is vermoord en raakt haar leven ongewild verstrengeld met dat van de kleurrijke saints en sinners van het St. Silvanus. Wie zit er achter de bizarre teksten en de vreemde souvenirs op de trap? Rust er een vloek op haar familie? Of is het gewoon dit gekke oude huis dat voor problemen zorgt? Zonder dat ze het doorheeft, loopt Jillian recht in het gevaarlijke web van de donkere geschiedenis van haar familie.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “De erfenis van St. Silvanus”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.