# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(3 recensies)

Geef me een kans

Becky Wade

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 30 november 2021
Jaar: 2021
Uitgever: De Parel
Categoriën:

Beschrijving

Als Sebastian Grant, een succesvol kinderhartchirurg, wiskundelerares Leah Montgomery opnieuw tegen het lijf loopt, komt zijn drukke leven opeens tot een halt. Hij valt als een blok voor haar, om vervolgens een afschuwelijke ontdekking te doen: Leah is de vrouw op wie zijn beste vriend verliefd is en dus geen optie. Leah heeft altijd één grote droom gehad: haar doctoraat in de wiskunde halen. Nu ze er eindelijk tijd voor heeft, is ze vastbesloten om die droom waar te gaan maken en zich daarbij door niets tegen te laten houden. Al helemaal niets wat met romantiek te maken heeft, want dat is veel minder betrouwbaar dan wiskunde. Dan ontvangt Leah een verrassende uitslag van een DNA-test. Ze vraagt Sebastian om raad en samen doorzoeken ze de ziekenhuisdossiers om de geheimen van haar afkomst te onthullen. En hoe sterker ze zich tot elkaar aangetrokken voelen, hoe harder Sebastian zich verzet en hoe meer Leah begint te twijfelen aan haar voornemen om romantiek uit haar leven te bannen

3 recensies/beoordelingen van Geef me een kans

 1. M.2024

  Myrthe023

 2. Wonder van woorden

  Wonder van woorden

  In dit tweede deel van de serie ‘Misty River’ word je opnieuw meegenomen naar het gelijknamige idyllische stadje in de Blue Ridge Mountains. Deze eigentijdse roman is vanwege de vlotte schrijfstijl – in combinatie met gelaagde personages, een mooie ontluikende romance en de interessante uiteenzetting van diverse taken van een kinderhartchirurg – een plezier om te lezen.

  Becky Wade heeft aansprekende thema’s als (de zoektocht naar je ware) identiteit, verwerking van trauma’s/moeilijkheden en (durven/leren) vertrouwen in haar boek verwerkt die voor diepgang zorgen en de lezer tegelijkertijd iets meegeven.

  ‘Geef me een kans’ – het zelfstandig te lezen vervolg op ‘Blijf bij me’ – is een meeslepend, romantisch verhaal over leren loslaten en je hart open durven stellen, dat laat zien dat liefde alles kan overwinnen. Feelgoodliefhebbers zullen dit niet willen missen!

 3. Johanneke Visser

  Johanneke Visser

  Super mooi boek.
  Het was een tijd geleden dat ik deel 1 had gelezen. Dit deel komt heel subtiel terug maar je kunt ze gerust afzonderlijk lezen.
  Mooi beschreven wat de kindertijd met mensen doet en dat liefde soms belangrijker is dan een bloedband.
  De liefde tussen de hoofdpersonen is ook erg mooi beschreven!
  Aanrader dit boek!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.091 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.