# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Geen ontkomen aan

Nancy Mehl

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Lizzie Engel is op haar achtiende vertrokken uit haar Mennonitische geboortestadje Kingdom, Kansas, met het plan er nooit meer terug te keren.

Maar vijf jaar later valt het leven dat ze zo zorgvuldig heeft opgebouwd in duigen. Lizzie weet dat ze in de gaten wordt gehouden, en is er zeker van dat een mysterieuze vreemdelang achter de dreigbrieven zit die ze ontvangst. Ze realiseert zich dat ze moet vluchten. De enige mogelijkheid is echter om terug te gaan naar het afgelegen stadje Kingdom, de laatste plaats waar ze eigenlijk heen wil. Als ze in Kingdom arriveert, voelt Lizzie zich al snel veilig en thuis en maakt nieuwe plannen. Terwijl ze opnieuw kennismaakt met het stadje en haar inwoners – in het bijzonder met haar oude vriend Noah Housler – komt ze tot haar eigen verwondering tot de conclusie dat ze haar geboorteplaats en het Mennonitische geloof toch verkeerd beoordeeld heeft. Juist als ze haar verleden begint te verwerken, ontdekt Lizzie tot haar afschuw dat het gevaar dichterbij is dan ooit tevoren.

Niet meer wetend wie te vertrouwen en bevreesd voor haar eigen leven en voor de mensen om haar heen, kan Lizzie alleen maar in de armen van de Vader rennen. Zijn liefde is geen ontkomen aan…

Nancy Mehl heeft inmiddels twaalf boeken geschreven en de ‘ACFW Mystery Book of the Year Award’ in 2009 gewonnen. Met haar man Norman woont ze in Wichita, Kansas, U.S.A.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Geen ontkomen aan”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.