# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Geslaagde onderneming?

Karen Witemeyer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 15 februari 2017
Jaar: 2017

Beschrijving

Benjamin Porter is één van de enige twee mannen die welkom zijn in de vrouwenkolonie van Harper’s Station in Texas. Als vrachtrijder werkt hij nauw samen met de lokale winkelierster, Victoria Adams, om de goederen van de kolonie te verhandelen. Maar het is niet alleen de winst die hem steeds weer terugbrengt. Hij is diep onder de indruk van de winkelierster en haar zoon. Tori is dapper, knap en een pientere ondernemer – de ideale partner, niet alleen voor zijn bedrijf, maar ook voor hem persoonlijk. Jammer genoeg verkeert ze in de veronderstelling dat een man, welke man dan ook, het laatste is wat zij nodig heeft.

Ondanks Bens onafgebroken vriendelijkheid blijft Tori hem op afstand houden. Zijn lange gestalte en gespierde lichaam zijn aantrekkelijk, maar ook gevaarlijk. En Tori heeft zich stellig voorgenomen geen gevaarlijke mannen meer in haar leven toe te laten.

Nadat Ben Tori overhaalt om als zijn zakenpartner in een nieuwe onderneming goederen af te leveren bij boerderijen en ranches in de omgeving, krijgt hij eindelijk de kans om haar serieus het hof te maken. Maar wanneer een ongeluk zijn plannen in de war stuurt, gaat deze kans wellicht voorgoed verloren.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Geslaagde onderneming?”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.041 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.