# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Gevangen in een jurk

Regina Jennings

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2016

Beschrijving

Onderweg naar Garber en een volgende overwinning in zijn leven, raakt Nicholas Lovelace betrokken bij een treinoverval. Als de bandieten hem bedreigen, schiet de persoon van wie hij dit het allerminst verwacht hem te hulp: Ann Tillerton uit Prairie Lea.

Ann verschuilt zich achter een leven als bizonjager. Ze is naar Garber gestuurd om hun weggelopen kokkin te zoeken. Als de vrouw met de noorderzon vertrekt en haar zoontje bij Ann achterlaat, is Nick de enige die ze om hulp kan vragen. In hun pogingen te ontdekken wat ze met het kind aan moeten, vormen ze een uitzonderlijk koppel.

Het leven in de stad vraagt van Ann dat ze zich gedraagt én kleedt naar de normen van de beschaafde wereld – iets wat haar moeilijk afgaat. Intussen staat Nick in zijn werk voor nieuwe uitdagingen, en zijn omgang met een niet bepaald verfijnde dame doet zijn reputatie geen goed. Heen en weer geslingerd tussen hun eigen dromen, een ontluikende liefde en de verwachtingen van anderen, is de vraag: zal dit paar de weg naar elkaar vinden?

‘Jennings is een frisse wind in de wereld van de christelijke, historische roman.’

Regina Jennings is afgestudeerd aan de Oklahoma Baptist University met een graad in de Engelse taal. Ze heeft gewerkt bij The Mustang News, bij de Oklahoma National Stockyards en bij verschillende andere veekeuringen. Zij en haar gezin wonen in de omgeving van Oklahoma City.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Gevangen in een jurk”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.