# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Gods geheime plan

De herontdekking van een leven met Jezus

Dallas Willard

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 29 augustus 2008
Jaar: 2008 2012

Beschrijving

Leven met God is niet alleen iets voor de eeuwigheid! Het is Jezus’ meest essentiële aanbod voor het leven in het nú. Veel christenen belijden Jezus wel als redder, maar vinden het moeilijk om dagelijks dichtbij Hem te leven. Willard nodigt ons in Gods geheime plan uit om mee te gaan op een ontdekkingstocht waarin Jezus’ relevantie voor elk aspect van ons bestaan weer duidelijk wordt.
Op originele en intrigerende wijze weet Willard Bijbels onderwijs, wetenschappelijke inzichten en geestelijke disciplines met elkaar te verbinden. Hij toont aan dat we een heel andere kijk op geloven en leven nodig hebben. Daarmee doet hij een dringend appel om afstand te nemen van het gangbare lauwe geloof dat helaas zo typerend is voor het westerse christendom.
Met een overtuigende uitleg van de Bergrede maakt Willard duidelijk dat het Jezus’ bedoeling was dat bekeerlingen ook léérlingen zouden worden. Willard pleit daarmee voor een meer authentiek en zichtbaar geloof en zet zo de ware betekenis van christelijk discipelschap opnieuw op de agenda van de kerken. Dit praktische boek leert ons wat we zelf kunnen doen om meer op Jezus te gaan lijken.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Gods geheime plan”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.106 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.