# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(6 recensies)

Hart op het spel

Becky Wade

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2018
Uitgever: De Parel
Categorie:

Beschrijving

Genealoog Nora Bradford brengt haar dagen het liefst door in het historisch dorp dat ze bezit, terwijl ze zich begraaft in het verleden, haar werk en boeken. Nadat er drie jaar terug abrupt een einde kwam aan haar relatie besloot ze dat dat vele malen veiliger is dan alles wat met romantiek te maken heeft.
Anders dan Nora is voormalig SEAL-marinier John Lawson een moderne man; doorgaans voor de volle honderd procent gericht op het hier en nu. Maar als John, die als kind is geadopteerd, te horen krijgt dat hij een erfelijke aandoening heeft, wordt hij gedwongen om in de geheimen van zijn voorouders en voorgeslacht te duiken.
John roept Nora’s hulp in om de identiteit van zijn biologische moeder te achterhalen en samen stellen ze alles in het werk om haar te vinden. Het duurt niet lang of er bloeit iets tussen hen op en ondanks hun tegenovergestelde karakters, voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. Maar John heeft al een vriendin en Nora is er nog niet uit of ze haar boekhelden wil opgeven voor een echte relatie. Is de aantrekkingskracht tussenbeide sterk genoeg om alle tegenstellingen te overwinnen?

Hart op het spel is het eerste deel van de romantische serie De zusjes Bradford die de liefdesverhalen van drie zussen in een klein, gezellig plaatsje in Pacific Northwest volgt. Eerder verscheen de novelle Liefde op een briefje.

6 recensies/beoordelingen van Hart op het spel

 1. Eline

  Eline

 2. M.2024

  Myrthe023

 3. Lisa de Boer

  Lisa de Boer

  Een aanrader!

 4. Dinette

  Dinette

 5. ElisabethB

  ElisabethB

  Heerlijk boek wat ik een ‘zomer roman’ zou noemen. In de zonnige zomerdagen je even mee laten nemen in een verhaal dat lekker wegleest. Down to earth, maar tegelijkertijd dromerig. Je vindt vaak obstakels in je eigen persoonlijkheid, dat staat in dit boek centraal. Het is interessant hoe gewoontjes Nora is en hoezeer de omstandigheden in het boek haar in verwarring brengen. Iets om als lezer ook over na te denken; blijf ik in mijn straatje, of ga ik nieuwe verrijkende ervaringen onderzoeken? De familiesfeer en humor maken het een luchtig boek – een aanradertje!

 6. mariannedepanne

  mariannedepanne

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.