# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Heilig Schijt

Laat je hoop niet varen!

Janine Lemans

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 7 februari 2020
Jaar: 2020
Uitgever: Triple Boeken

Beschrijving

Laat je hoop niet varen!
Voordat je je neus optrekt en dit boek weer weglegt, lees nog even verder…

Ga jij ook wel eens gebukt onder de verwachtingen van anderen en laat jij je identiteit afhangen van wat anderen van je vinden? Dan is het goed om af en toe eens ‘heilig schijt’ te leren hebben aan de mening van een ander. In dit boek word je geprikkeld en uitgedaagd om te zijn zoals God je heeft gemaakt, niet om te leven zoals anderen vinden dat je dat zou moeten doen.

Janine Lemans paste zich vaak als een kameleon aan zonder zichzelf te durven zijn. Dat hield haar gevangen. Die tijd is voorbij! Ze stelt zich in dit boek bijzonder kwetsbaar op en vertelt eerlijk over haar worstelingen op allerlei gebieden. De persoonlijke verhalen in dit boek helpen je om op een gezonde manier te gaan leven zoals God het voor jou heeft bedoeld. Daarnaast biedt Janine bijbelse verdieping over belangrijke thema’s. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal vragen om over na te denken en te bespreken. Het is dus ook een ideaal boek om mee aan de slag te gaan met een ‘Heilig-schijt-huiskring’.

Lees, ontdek, verdiep, lach en verwonder!

Over de auteur Janine Lemans

Janine Lemans (1984) is getrouwd met Bram. Samen geven ze leiding aan ‘Stichting Gefeliciteerd met jezelf’. Vanuit hun woonplaats Vriezenveen gaan ze sprekend en zingend het land door om mensen te bemoedigen.

Janine is een gepassioneerde, bedachtzame, (eigen)wijze, fijngevoelige, doelgerichte en kleurrijke vrouw.

Het leven doorleven is niet vreemd voor Janine. In haar jeugd heeft ze te maken gehad met traumatische gebeurtenissen, zoals misbruik, zelfbeschadiging en (emotionele) manipulatie. In 2013 verscheen haar autobiografie ‘Gefeliciteerd met jezelf!’ waarin ze vertelt hoe God haar heeft aangeraakt en bevrijd uit de duisternis en haar een heel nieuw leven heeft gegeven.

In 2017 hebben Bram en Janine de CD Kwetsbaar uitgebracht. Een CD met eigen geschreven liederen vol liefde, hoop en troost.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Heilig Schijt”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.089 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.