# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Heldenmoed

Dee Henderson

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

‘Maanden van plannen maken leidde tot deze dag. lemand anders mocht hem er dan voor betalen, deze klus was persoonlijk. Als hij Falcon niet van zich af kon schudden, zou hij er in elk geval voor zorgen dat hij het voor altijd zou bezuren…’
Een willekeurige moord in een goedkoop hotelletje aan de snelweg brengt FBI-agent Luke Falcon op het spoor van zijn oude vijand Frank Hardin. Luke heropent de jacht op zijn tegenstander, maar dat blijft niet zonder gevolgen: Lukes familie verdwijnt plotseling. Waar zijn ze terechtgekomen? Wie zit hierachter? En kan hij hen redden?
Samen met Caroline, de vrouw op wie hij verliefd is, zoekt Luke naar antwoorden. Maar wanneer de overhandiging van het losgeld niet volgens plan verloopt en er steeds meer slachtoffers vallen, groeien Lukes gevoelens van onmacht. Hij vreest dat onschuldige mensen deze crisis niet zullen overleven… Net als zijn relatie met Caroline.
Dee Henderson heeft een groot aantal titels op haar naam staan. Heldenmoed is het vierde deel in de serie ‘Ongewone helden’. Eerder verschenen Toewijding, Onverschrokken en Trouw.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Heldenmoed”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.