# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Hemelbestormer

Ted Dekker

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter !

Zoek en bestel via

Beschrijving

‘Een geboren fictieschrijver, een meeslepend verteller, een tank vol scherpzinnige ideeen. Er staan u uren van spannend leesplezier te wachten!’ Frank Peretti.
Hij verloor alles was hij ooit had willen hebben en riskeerde zijn ziel om te krijgen wat hij verdiende. Een begaafde, jonge softwareontwerper staat op het punt miljonair te worden… Twee weldoorvoede, strak in het pak zittende bankdirecteuren die iedere gelegenheid uitbuiten… Een trendy geklede grootmoeder die haar gebeden letterlijk handen en voeten geeft… Een mooie, jonge weduwe die een gevaarlijk geheim ontdekt. Dit zijn de ingredienten die Hemelbestormer enerzijds tot een psychologische thriller – een fascinerend verslag van de (bijna) perfecte misdaad maakt en anderszijds tot een liefdesverhaal – een verhaal van een bitterzoete liefde die (bijna) genoeg is om een ziel te redden. In ieder geval worden we meegenomen in een wereld die reeler en dynamischer is, dan de meeste mensen ooit zullen ontdekken, een wereld waar de echte drama’s van dit universum zich afspelen – en van ons dagelijks leven.
Hemelbestormer is een van die zeldzame boeken, die je zowel sneller doet lezen als die je aan het denken zet. Je leest het in een adem uit, maar je zult merken dat je er daarna nog maanden over zit na te denken.


Sinds ik het manuscript van This present darkness (De Duisternis aanwezig) moest beoordelen, ben ik geen aangrijpende verhaal met zoveel geestelijk inzicht tegengekomen. Jan Dennis, uitgever

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Hemelbestormer”