# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(3 recensies)

De herberg van Ivy Hill

Julie Klassen

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Koop dit boek

Beschrijving

‘De herberg van Ivy Hill’ van Julie Klassen: Op een heuvel in het landschap van Wiltshire ligt het dorpje Ivy Hill. Het kloppende hart van het dorp is herberg The Bell, waar de postkoetsen stoppen die reizigers, handelaren en vooral nieuws brengen.

Jane Bell woont naast The Bell. Ooit was ze een dame van stand, totdat ze trouwde met de charmante herbergier die haar beloofde dat ze nooit één dag in haar leven hoefde te werken. Maar als hij onder mysterieuze omstandigheden overlijdt, is de onervaren Jane plotseling de eigenaar van The Bell en – erger nog – heeft ze nog drie maanden om een schuld af te lossen, anders zal ze ook de herberg kwijtraken. Alleen kan ze het tij niet keren. Wie kan haar helpen? Haar haatdragende schoonmoeder? Haar zwager, die de herberg eigenlijk voor zichzelf wilde? Of de knappe vreemdeling die zich niet uitlaat over zijn plannen?

De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode, net als de kostuumdrama’s van Jane Austen en de zusjes Brönte.

3 recensies/beoordelingen van De herberg van Ivy Hill

  1. Laura

    Hoe leuk is deze! Geen enkel idee wat ik moest verwachten. Maar dit boek is een pareltje. Mooi verhaal, leuk uitgewerkte karakters en met een aantal onverwachte twists! Romance aanwezig maar ligt er niet vanaf bladzijde 1 al dik bovenop. Verder ga ik maar niets zeggen want dan wordt het een spoiler. Maar het allerleukste is sowieso dat er nog twee delen zijn!

  2. Ann

    Een echte Juli Klassen!

  3. Conny

    Prachtig verhaal wat van het begin tot het eind enorm boeiend is

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.