# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Herinnering

Maureen Lang

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Oorlog
Jaar: 2007
Uitgever: Den Hertog

Beschrijving

In dit spannende vervolg op Zilverlingen is Josef von Woerner een gezochte misdadiger, zonder dat hij het zelf weet. Als zoon van Duitse ouders voelde hij zich ook in Amerika nauw verbonden aan zijn Duitse vaderland. Zonder gewetensbezwaar saboteerde hij daarom geallieerde wapentransporten tijdens de Eerste Wereldoorlog. Maar nadat hij neergeschoten werd door een Amerikaanse agent en in het geheim gered door een mysterieuze vreemdeling, ontwaakt hij met geheugenverlies, zonder enige herinnering aan zijn sabotage-activiteiten.

Josef leeft nu in de veronderstelling dat hij een loyale Amerikaan is. Al snel raakt hij verliefd op Lissa Parker, een zuster bij het Rode Kruis. Alleen Hank, Josefs redder, weet van zijn twee kanten. Als zijn geheugen terugkeert, is Josef ervan overtuigd dat hij zich Lissa’s liefde moet waardig maken. Maar zal ze nog van hem houden als ze achter de verschrikkelijke waarheid komt? Kan Josef ooit boeten voor de misdaden die hij eens beging? Zal hij Lissa’s liefde voor hem kunnen terugwinnen?

Eerder verscheen van Maureen Lang: Zilverlingen. Met haar romans won ze in Amerika verschillende prijzen, waaronder de Romance Writers of America’s Golden Heart Award en de American Christian Fiction Writer’s Noble Theme Award.

1 recensie/beoordeling van Herinnering

  1. Rieke

    Ik lees dit boek in kleine stukjes als feuilleton in de krant en kijk er elke dag weer naar uit. Knap geschreven en inderdaad een boek met inhoud!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.