# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Herstel na trauma

Marion Lutke

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 1 mei 2023
Jaar: 2023
Uitgever: Columbus

Beschrijving

Marion Lutke schrijft met het boek “Herstel na trauma”, opnieuw een veilig huis voor je ziel, een nieuw praktisch hulpmiddel voor mensen die zoeken naar een evenwichtig herstel in hun leven.

Tussen de 52% en de 81% van alle Nederlanders maakt in zijn of haar leven ooit een verschrikkelijke gebeurtenis mee. Wat betekent het voor je als je zo’n schokkende situatie één of soms zelfs meerdere keren meemaakt? Wat zijn de gevolgen van een traumatische ervaring en hoe is het om met trauma te moeten leven?

Deze onderwerpen worden in dit vierde boek van Marion Lutke helder beschreven. De focus ligt echter op het belangrijkste: herstellen van trauma. Hoe kun je weer vertrouwen in jezelf en andere mensen gaan ervaren en opnieuw of voor de eerste keer gaan leven in plaats van overleven?

Ook in dit boek van Marion Lutke lees je weer veel praktische vragen, bemoedigingen en tips die het persoonlijk maken, zodat het je echt verder helpt.

‘Reikhalzend kijk ik uit naar dit vierde boek van Marion. De vorige drie boeken heb ik allemaal in één adem uitgelezen. Het lezen ervan en de coaching bij Marion hebben mijn leven voorgoed veranderd. Ik voel me weer vrij en in verbinding met mezelf en anderen.’
– een cliënt

Marion Lutke is bekend als presentator en programmamaker en van human interest programma’s bij de Evangelische Omroep. Ook is ze al jaren coach en trainer in haar eigen bedrijf. Ze helpt mensen met het vinden van richting in hun leven en bij het herstellen van trauma’s. Juist over het laatste onderwerp heeft ze dit boek als praktisch hulpmiddel geschreven.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Herstel na trauma”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.089 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.