# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Het bewijs

Bill Bright, Jack Cavanaugh

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2006
Uitgever: Voorhoeve

Beschrijving

Harrison Shaw, een jonge en ambitieuze advocaat, krijgt de kans van zijn leven wanneer de befaamde jurist J.K. Jarves hem onder zijn hoede neemt. Maar al snel merkt hij dat zijn leermeester er heel andere denkbeelden op na houdt dan hijzelf. Harrison kan de praktijken van Jarves niet met zijn geweten overeen brengen en neemt ontslag. Daarmee roept hij Jarves’ woede over zich af; zijn carrière is geruineerd. Wanneer bovendien Jarves’ dochter, op wie Harrison verliefd is, zich bij Harrisons kerk aansluiit, neemt Jarves wraak door de kerk voor de rechter te dagen op beschuldiging van hersenspoeling en bedrog. Harrison neemt de verdediging van de kerk op zich. Hij moet bewijzen dat de Heilige Geest bestaat, maar ontdekt dat de Geest zeer goed in staat is Zichzelf te bewijzen.
Het bewijs is het eerste deel in een serie romans die zich afspelen tegen de achtergrond van de geestelijke opwekkingen in Amerika, 1857-1858.
Jack Cavanaugh is auteur van vele succesvolle historische romans. Bill Bright was de stichter van Campus Crusade for Christ.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Het bewijs”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.