# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Het geheim van de hertog

Lorri Dudley

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 6 juli 2022
Jaar: 2022
Uitgever: KokBoekencentrum

Beschrijving

Een zomerse Regency-roman die zich afspeelt op de zonnige Cariben

In ‘Het geheim van de hertog’ van Lorri Dudley heeft Georgia Lennox haar jongensachtige gedrag verruild voor roze jurken en een charmante glimlach om de aandacht te trekken van een graaf. Maar dan wordt ze naar de Cariben gestuurd om haar ziekelijke vader bij te staan.

Een rouwende hertog ontvlucht de avances van vele dames, en vindt naast een nieuwe roeping ook eindelijk rust op het Caribische eiland Nevis. Totdat een wolk van roze zijde zijn aandacht trekt…

‘Het geheim van de hertog’ is het eerste deel van een nieuwe Regency-serie die zich afspeelt op de Cariben.

2 recensies/beoordelingen van Het geheim van de hertog

 1. M.2024

  Myrthe023

 2. Wonder van woorden

  Wonder van woorden

  Dit boek is qua decor een uitzondering op het gros van de Regency-romans; waar de meesten zich in Groot-Brittannië afspelen, vormt nu het tropische eiland Nevis het toneel. Het rustige, ongedwongen eilandleven met prachtig natuurschoon zorgt voor een prettige sfeer. En hoewel het omslag een zoet en wat oppervlakkig verhaal doet vermoeden, werd ik verrast door de diepgang die is toegevoegd.

  Georgia en Harrison zijn goed uitgewerkte, levendige personages. Het is mooi om te zien hoe ze beiden langzaamaan genezing vinden van hun gebrokenheid en een totaal ander mens worden door zich door God te laten leiden. De grote verschillen tussen de (hoge) adel (waar de vele beleefdheidsregels en omgangsvormen gebruikelijk zijn) en de (arme) arbeidersklasse komt duidelijk naar voren en is bij tijd en wijle schrijnend.

  ‘Het geheim van de hertog’ is een exotische, met vaart geschreven roman over je ware identiteit, kwetsbaarheid, liefde en het dienen van je naaste. Een fijn begin van een veelbelovende historische serie!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.091 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.