# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(5 recensies)

Het geheim van mijn moeder

Cathy Gohlke

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Na het succes van Amelie, het meisje dat verdween, verschijnt opnieuw een meeslepend verhaal over de Tweede Wereldoorlog.
Hannah Sterling heeft altijd verlangd naar een betere relatie met haar moeder, maar zij bleef van haar vervreemd. Na de dood van moeder Lieselotte is Hannah vastbesloten het geheimzinnige verleden van haar ouders te ontrafelen. Zij komt tot de ontdekking dat ze nog een grootvader heeft in Duitsland.
Dertig jaar eerder maakt Lieselottes vader snel carrière in de Nazi-partij. Een goed huwelijk van zijn dochter kan hem daarbij helpen. Lieselotte is verliefd, maar haar geliefde Lukas is bepaald niet de ideale partner. In het diepste geheim werkt hij voor het verzet tegen Hitlers Derde Rijk. Lieselotte heeft geen vermoeden hoe ver haar vader zal gaan om haar medewerking af te dwingen.
Langzaam maar zeker komt het levensverhaal van Lieselotte aan het licht als Hannah naar Duitsland reist voor een ontmoeting met haar grootvader. Die probeert zijn eigen oorlogsgeheimen te verbergen. Hannah verlangt naar verzoening, maar hoe zal dat ooit kunnen na al haar schokkende ontdekkingen?

5 recensies/beoordelingen van Het geheim van mijn moeder

 1. Lotte

  Lotte

  Prachtig boek.
  Je leert door middel van dit boek (weer) hoe het verleden op kan spelen en hoe we het verleden ook willen vergeten. Het achtervolgt je altijd.

  Net als haar andere boek, is dit ook echt een aanrader.
  Ze spelen allebei af in de Tweede Wereldoorlog.

 2. Ansje

  Ansje

  Prachtig boek

 3. Ria

  Ria

  Mooi geschreven boek, stuk geschiedenis en achtergronden over de 2e wereldoorlog.

 4. Emma

  Emma

  Prachtig boek, vooral hoe het geschreven is in de 2 tijdlijnen. Omgaan met onbegrip, haat en boosheid. Vergeving leren met/van Yeshua/Jezus. De tijd nemen om het te lezen. Een echte aanrader. 😊

 5. CarlienH

  CarlienH

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.