# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Het grote Bijbel Zoekboek

Marijke ten Cate

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 31 maart 2020
Jaar: 2020
Categoriën:
Leeftijd: 3 - 7 jaar

Beschrijving

In dit zoekboek vind je acht mega-zoekplaten over bekende verhalen uit de Bijbel. In elke plaat heeft Marijke ten Cate heel veel verschillende scenes uit bijbelverhalen verwerkt. Kijk samen naar de schitterende illustraties vol details, praat over de verhalen die je ziet en ontdek elke keer weer iets nieuws!

De acht megazoekplaten van Marijke ten Cate zitten boordevol bijbelse scènes. Meer dan 75 verhalen zijn terug te vinden in kleurrijke platen vol bijbelse details met humor. De Zoekbijbel is opgebouwd rond de verhalen van bekende bijbelse personen: Adam & Eva, Jakob, Jozef, Mozes, David, Ester, Jezus en Petrus.

Dit is de Zoekbijbel in een nieuw jasje, namelijk als groot kartonboek! Speciaal voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Juist deze leeftijdsgroep vindt het superleuk om te zoeken naar personen en voorwerpen. De stevige uitvoering met afgeronde hoeken is bestand tegen urenlang zoeken.

De bijbelse scènes uit de Prentenbijbel van Marijke ten Cate zijn herkenbaar en bieden daardoor voor ouders en opvoeders een kans om op basis van de illustraties de verhalen zelf te vertellen. ‘Je blijft ontdekkingen doen op deze prachtige zoekplaten leefwereld van de kinderen te brengen.’
Tineke Verhoeff, vormgever

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Het grote Bijbel Zoekboek”