# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Het hart als inzet

Tamera Alexander

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 3 mei 2018
Jaar: 2018
Uitgever: Van Wijnen
Categorie:

Beschrijving

Sylas Rutledge, de nieuwe eigenaar van de Northeast Line Railroad, investeert alles wat hij heeft in deze onderneming. Deels omwille van de uitdaging, maar vooral om de naam van zijn vader te zuiveren. Maar Sy heeft iemand nodig die hem helpt zijn weg te vinden in de gemeenschap van Nashville. Wanneer hij Alexandra Jamison ontmoet, besluit hij meteen dat hij zijn gids heeft gevonden. Alleen, hij ontdekt al snel dat het treinongeval waarvan zijn vader de schuld kreeg, de dood heeft veroorzaakt van Alexandra’s verloofde, waardoor haar hart is gebroken.

Alexandra wijst een door haar vader gearrangeerd huwelijk af en volgt in plaats daarvan haar passie voor lesgeven aan de Fisk University, de eerste universiteit voor voormalige slaven in de VS. Maar haar familie en de betere kringen in Nashville keuren dit gedrag af, en al snel merkt ze dat ze door beide met de nek wordt aangekeken. Door connecties met de familie Harding worden Alexandra en Sylas onverwachte bondgenoten. En ondanks haar eerste indruk, merkt Alexandra geleidelijk dat ze meer voor hem gaat voelen. Maar dat mag toch niet, wanneer haar hart niet vrij is?

Deze heerlijke roman bewijst waarom Tamera Alexander een van de meest geliefde auteurs van het genre is – en een van mijn favorieten.
Lynn Austin

Tamera Alexander woont in Nashville (USA). Ze schreef een groot aantal boeken en won meermalen een Christy Award voor beste historische roman. Dit boek is het derde deel in de Bell Meade serie.

1 recensie/beoordeling van Het hart als inzet

 1. Johanneke Visser

  Johanneke Visser

  Prachtig boek.
  Echt een boek dat je kunt verwachten van Tamara Alexander.
  Geschikte problemen, een vrouw die vooruitstrevend is voor haar tijd, historische waargebeurde momenten toegevoegd en natuurlijk een knappe man en dus een romance!
  Fantastisch! Weer van genoten!

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.041 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.