# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Het huis aan de Malcolm Street

Leisha Kelly

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2011
Uitgever: De Banier
Categorie:

Beschrijving

EEN TRAGEDIE HEEFT LEAH HET ZICHT OP DE TOEKOMST ONTNOMEN. DURFT ZE OPNIEUW TE VERTROUWEN?
Najaar 1920 De jonge Leah Breckenridge heeft haar man verloren bij een treinongeluk en daarna haar zoontje tijdens de griepepidemie. Nu worstelt ze met de pijn van het verleden, en vooral met God. Ondertussen zoekt ze samen met haar dochtertje Eliza een plek om te wonen en voor haar te kunnen zorgen.
Leah vindt onderdak in een pension aan de Malcolm Street in het dorpje Andersonville. Dit pension wordt gerund door een oude tante van haar overleden echtgenoot. De rust van het huis, de eenvoudige manier van leven en de wijze raad van tante Marigold helpen haar om het herstel van haar hart op gang te brengen.
De enige andere bewoner van het pension, Josiah, heeft zo zijn eigen problemen. Het idee van tante Marigold dat het kan helpen om met elkaar over hun verdriet te praten, wijzen beide pensionbewoners ten zeerste af. Maar mede door de ongedwongen inbreng van Leahs dochtertje komt er een moment dat ze hun mening op dit punt moeten herzien .. Een prachtige, fijngevoelig geschreven roman over de schaduwzijde van het leven.

Leisha Kelly is in Amerika een bekend auteur van christelijke historische romans. In januari 2011 is zij kort na het verschijnen van The house on Malcolm Street door een auto-ongeluk om het leven gekomen. Het huis aan de Malcolm Street is de derde roman van haar hand die in het Nederlands verschijnt.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Het huis aan de Malcolm Street”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.