# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Het huis op nummer 7

Rachel Hauck

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 3 oktober 2019
Jaar: 2019
Uitgever: KokBoekencentrum
Categorie:

Beschrijving

‘Het huis op nummer 7’ is een bijzonder huis. Rachel Hauck vertelt in deze meeslepende roman het verhaal van twee vrouwen die, enkel gescheiden door tijd, in hetzelfde huis zichzelf en de liefde leren kennen.

In de lente van 1953 is Everleigh Applegate nog gelukkig getrouwd en pril zwanger. Maar als er een tornado door haar woonplaats raast, verandert alles en ziet Everleighs toekomst er opeens totaal anders uit. Zeven jaar later woont ze nog steeds bij haar moeder, kinderloos en zonder man. Er bloeit voorzichtig iets op tussen Everleigh en haar oude schoolvriend Don Callahan. Maar Everleigh bewaart een geheim dat hun toekomst in gevaar zou kunnen brengen.

Toen Beck Holliday haar vader verloor op 11 september, verloor ze ook alle herinneringen aan hem. Achttien jaar later erft ze een prachtige villa van een zekere Everleigh Applegate, die ze zou moeten kennen, maar die ze zich niet kan herinneren. Toch moet ze als kind vele zomers in de villa hebben doorgebracht. Een ontmoeting met haar vroegere buurjongen zet een serie onverwachte gebeurtenissen in gang.

‘Het huis op nummer 7’ is een echte Rachel Hauck: zowel romantisch als spannend, en zeer moeilijk weg te leggen…

1 recensie/beoordeling van Het huis op nummer 7

  1. Ingrid V.

    Prachtig boek, een van de mooiste tot nu van Rachel Hauck! Het boek maakt een mooie overgang tussen de verhalen in het verleden van Everleigh en het heden van Beck. De overeenkomsten in de verhalen zijn mooi om te lezen en de geschiedenissen van beide vrouwen zijn zowel hartverscheurend als ontroerend.
    Het boek is zeker een aanrader om te lezen!

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.