# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Het kruispunt bij Cypress Creek

Pam Hillman

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 23 juni 2020
Jaar: 2020
Uitgever: De Parel

Beschrijving

Als huursoldaat is Caleb O’Shea heel de wereld over gereisd en inmiddels ver bij zijn geboorteland Ierland vandaan. Daardoor had hij zich nooit kunnen voorstellen dat een belofte om een van zijn kameraden veilig thuis te brengen hem praktisch doet belanden op de stoep van het huis van zijn broer in Natchez, Mississippi. Het is daar dat Caleb de mysterieuze en knappe Alanah ontmoet en de ontmoeting stelt hem, als hij op een kruispunt in zijn leven beland, voor de beslissing of hij zijn wereldse avonturen die al jaren zijn leven vullen, wil opgeven voor een dichter bij huis…

Het kruispunt bij Cypress Creek is het derde deel van de serie Langs de Natchez-route, die je meeneemt naar het achttiende-eeuwse Natchez, Mississippi. Eerder verschenen De belofte van Breeze Hill en De weg naar Magnolia Glen.

1 recensie/beoordeling van Het kruispunt bij Cypress Creek

  1. Monique V

    Monique V

    dit laatste boek is een prachtige afsluiting, je krijgt ook een inkijkje in het leven van pioniers en het harde leven van hen. Ik heb ervan genoten, maar eigenlijk wil ik meer te weten komen hoe hun leven verder gaat. Wat mij betreft mag er nog een deel komen met de belevenissen van de drie broers en hun vrouwen, want twee broers moeten nog aan de vrouw!!

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.