# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Het levende huis

Jim Rubart

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Amerika Geloof
Jaar: 2009
Uitgever: Jongbloed
Categorie:

Beschrijving

Op een regenachtige voorjaarsdag in Seattle krijgt de jonge, rijke software carrieremaker Micah Taylor een vreemde, vijfentwintig jaar oude brief van een oudoom die hij nooit heeft gekend. In de brief staat dat aan de kust van Oregon een groot huis voor hem klaarstaat, waardoor zijn leven binnenstebuiten zal worden gekeerd.
Micah denkt dat het een flauwe grap is, maar gaat toch kijken in Cannon Beach. Daar ontdekt hij een splinternieuw en verbazingwekkend groot landhuis.
Hij besluit er de komende weekenden door te brengen. En nadat hij Sarah Sabin in een nabijgelegen ijszaak ontmoet, heef thij nog een reden om er elk weekend heen te gaan.
In de kamers van het huis overkomen Micah bizarre gebeurtenissen. Hij vermoedt dat ze iets te maken hebben met zijn raadselachtige nieuwe vriend Rick, automonteur en garagehouder in het dorp. Maar Rick zegt alleen maar dat het huis ‘geestelijk’ is. Daar wordt Micah zenuwachtig van, want zijn geloof is jaren geleden al weggeebd, en hij wil er niets meer mee te maken hebben. Langzamerhand ontdekt hij dat het huis niet alleen ‘geestelijk’ is, maar ook een plek waar hij letterlijk zichzelf tegenkomt.

Het levende huis is een verhaal dat je in beweging zet: je wordt deel van het verhaal. Voordat je het weet gaat het boek niet langer over een man ver weg in de Verenigde Staten, maar over jezelf. En over God en hoe Hij in je leven weet binnen te komen op de meest onmogelijk lijkende manieren, waar Hij jouw verhaal schrijft en je leven totaal op z’n kop zet. Het einde van dit berhaal kan zomaar het begin van een nieuw verhaal zijn.’
– Henk P. Medema, uitgever

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Het levende huis”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.