# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Het mysterie van de viool

Camille Elliot

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Een vrijgevochten jonge vrouw. Een jongeman die door zijn verleden wordt achtervolgd. Een verboden instrument. Zal de liefde voor muziek hen bij elkaar brengen… of zullen ze uit elkaar gerukt worden?
Bath, Engeland – 1810
Voor de achtentwintigjarige Aletha Sutherton zijn de kansen op een huwelijk verkeken: ze is echter wars van sociale gewoontes. Ze is dan een lady, maar vooral en in de allereerste plaats musicus. In de tijd van het Engelse tussenbestuur wordt een viool echter als niet passend beschouwd voor een lady. Vanwege haar passie wordt Aletha door de society genegeerd. Ze oefent echter hartstochtelijk door en wacht op een kans om naar het continent te gaan, waar ze kan musiceren zonder met de nek aangekeken te worden.

Als een dief Aletha en haar familie bedreigt vanwege haar viool, is ze vastbesloten de raadselachtige herkomst van het instrument te ontdekken… met hulp van de sombere, piekerende Lord Dommick.

Getekend door de oorlog vindt Dommick alleen maar troost in het bespelen van zijn viool. Hij heeft zich laten overhalen om Aletha te helpen bij haar speurtocht en ontdekt een geheel nieuw verlangen in zijn hart. Als ze samen de mooiste duetten spelen, voelt Aletha zich aangetrokken tot Dommick… Terwijl de dief met de moed der wanhoop haar instrument probeert te bemachtigen, loopt het uit op een tragisch crescendo…

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Het mysterie van de viool”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.