# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Het najagen waard

Karen Witemeyer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 12 november 2015
Jaar: 2015

Beschrijving

Een onderwijzeres op de vlucht. Een premiejager in de achtervolging. Kunnen twee vijanden elkaar leren vertrouwen voordat ze allebei verliezen wat hen het meest dierbaar is?

Stone Hammond is de beste speurder van Texas. Hij komt nooit met lege handen thuis. Dus wanneer een rijke spoorweginvesteerder hem inhuurt om zijn ontvoerde kleindochter te vinden, neemt Stone de klus graag aan.
Charlotte Atherton, het voormalige hoofd van Sullivans Academie voor Uitzonderlijk Jong Talent, wil haar leerlingen tot elke prijs beschermen, vooral het weesmeisje dat aan haar zorgen is toevertrouwd. Charlotte heeft Lily’s moeder beloofd om het meisje bij haar gewetenloze grootvader vandaan te houden. En die belofte is haar heilig, zelfs nu ze wordt belaagd door een knappe premiejager met verrassend eerlijke ogen.
Wanneer de onderwijzeres papieren tevoorschijn haalt waaruit blijkt dat ze Lily’s wettige voogd is, gaat Stone twijfelen aan alles wat hem verteld is. Is miss Atherton misdadiger of slachtoffer?
Dan doemt er een nieuw gevaar op, waardoor Charlotte wel moet vertrouwen op de man die was gestuurd om haar te dwarsbomen. Vastbesloten om te beschermen wat hij uit elkaar had willen rukken, vindt Stone een doel dat werkelijk het najagen waard is…

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Het najagen waard”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.093 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.