# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Het verlangen

Wanda E. Brunstetter

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Een weduwnaar zoekt een moeder voor zijn kinderen Het land van morgen deel 2 Na het overlijden van zijn vrouw verhuist Samuel Fisher met zijn kinderen naar Bluegrass County, Kentucky. Hij hoopt dat deze nieuwe omgeving hem een beter leven zal bieden, een leven vrij van de pijn en de herinneringen. Esther Beiler, de dochter van een winkelier, biedt aan om op Samuels kinderen te passen als hij aan het werk is. Ze valt al snel voor zijn kinderen, maar heeft ook een oogje op hun vader. Kan ze hem voor zich winnen of heeft hij zijn hart al verloren aan een Englische vrouw?

1 recensie/beoordeling van Het verlangen

  1. Wonder van woorden

    Wonder van woorden

    In dit tweede (eventueel los te lezen) deel van de serie ‘Het land van morgen’ word je opnieuw meegenomen naar de Amish-gemeenschap in Pembroke, Kentucky. Dit keer staan Samuel Fisher en Esther Beiler in de schijnwerpers, die in ‘De zoektocht’ een bijrol vervulden. Het is leuk om daarnaast veel andere bekenden terug te zien.

    Het thema ‘rouw’ speelt een aanzienlijke rol, maar het verhaal wordt nergens zwaar. Dat zorgt er enerzijds voor dat het gemakkelijk leest, maar anderzijds dat het diepgang mist en daardoor wat minder geloofwaardig is. Basiselementen waar Amish-romans om bekend staan, zoals geloof, eenvoud en familie, ontbreken niet en laten je tot rust komen.

    ‘Het verlangen’ – een boek over verwerking, heling en ontluikende liefde – leest door de diverse gebeurtenissen vlot weg en is onderhoudend genoeg om een poosje mee te ontspannen.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.