# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Het verleden voorbij

Melissa Jagears

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Evelyn Wisely geniet van het werken in het plaatselijke weeshuis, maar haar hart ligt ook bij de vrouwen van Teaville die in nood verkeren. Haar baas is bereid te helpen bij het bouwen van een vrouwenopvanghuis, maar alleen als ze de medewerking en financiële steun van andere plaatselijke zakenlieden weet te verwerven.

David Kingsman is van plan precies lang genoeg in Teaville te blijven om het bedrijf van zijn vader weer goed draaiend te krijgen, maar hij wordt geboeid door Evelyns plannen en voelt zich er met de dag meer bij betrokken.

Zullen hun plannen en samenwerking in duigen vallen als ze geconfronteerd worden met het verleden, of kunnen ze ondanks alles vertrouwen op het plan dat God voor hen heeft?

Over de schrijfster:

Melissa Jagears woont met haar man en drie kinderen in Kansas. Ze geeft haar kinderen thuis les en is een uitgesproken nachtuil. Ze is de auteur van de series ‘Onverwachte bruiden’ en ‘Teaville Moral Society’ en heeft met haar novelle De Brief een prijs gewonnen voor christelijke fictie. Je kunt haar online vinden op www.melissajagears.com.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Het verleden voorbij”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.