# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Hoe de bij haar vleugels kreeg

Susan Carol Mccarthy

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2018

Beschrijving

Hoe de bij haar vleugels kreeg van Susan Carol McCarthy is een historische roman die zich afspeelt in de Verenigde Staten van de jaren vijftig. Het is een krachtige roman over racisme door de ogen van een twaalfjarig meisje. De roman is gebaseerd op historische gebeurtenissen en belicht de menselijke kant van “het grote verhaal’.
De twaalfjarige Reesa komt met haar familie in het Zuiden wonen, in een dorp waar haar vader sheriff is maar waar “De Klan’ regeert. Als haar beste vriend vanwege zijn huidskleur wordt omgebracht, zijn Reesa en haar ouders kapot van verdriet – maar ook woedend over de misstanden en hun onmacht om daar iets aan te doen. Samen bedenken ze een hachelijk plan om het onrecht een halt toe te roepen en de Klan voor het blok te zetten. Zal het hen lukken het recht te laten zegevieren?
Susan Carol McCarthy schreef drie romans, die veel waardering ontvingen. Haar boeken zijn gebaseerd op historische gebeurtenissen en schetsen de menselijke kant van “het grote verhaal’. Susan woont en werkt in Californië.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Hoe de bij haar vleugels kreeg”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.