# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Hoe ik in de hemel kwam

Colin Smith

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Jaar: 2016
Categorie:

Beschrijving

Stel dat je op een ochtend wakker wordt en weet dat je laatste dag op aarde is aangebroken…….

Dat was het geval met de misdadiger die naast Jezus aan het kruis stierf. De laatste dag van zijn leven was nogal buitengewoon. Die begon in de doffe ellende van een gevangeniscel en eindigde in de vreugde van de hemel.

In dit boek lees je over zijn verhaal en de weg daar naar toe.

De auteur heeft geprobeerd zich voor te stellen hoe de misdadiger vanuit het perspectief van zijn nieuwe leven in de hemel, teruggekeken zal hebben op de laatste dag van zijn aardse leven. Het verhaal weeft aaneen wat we vanuit de Bijbel over de gebeurtenissen van die dag weten en het bekijkt ze door de ogen van de misdadiger.

Een dag die zijn eeuwige bestemming totaal veranderde. Ook jouw leven en jouw bestemming kan na het lezen van dit aangrijpende boek veranderen!

Een indringend verhaal gebaseerd op Lukas 23:39-43.

Het is mijn grote wens dat elke scepticus en elke gelovige dit boek leest! Colin neemt ons met zijn levendige verbeeldingskracht mee terug naar het kruis en vertelt het verhaal van de misdadiger die uit ervaring leerde dat redding alleen door geloof en alleen door genade en alleen door Jezus Christus te verkrijgen is. Hier is hoop voor de meest ontmoedigde zondaar en zekerheid voor de twijfelende gelovige. (Erwin Lutzer, Moody Church, Chicago)

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Hoe ik in de hemel kwam”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.