# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(3 recensies)

Een huis vol familie

Karen Kingsbury

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 6 oktober 2017
Jaar: 2017
Uitgever: Voorhoeve
Categorie:

Beschrijving

‘Een huis vol familie’ van Karen Kingsbury is een must-read voor de fans van de geliefde familie Baxter. In deze warme en liefdevolle roman komt de hele familie bijeen om de feestdagen met elkaar door te brengen. Er zijn twee jaar verstreken sinds een vreselijk ongeluk een aantal familieleden het leven kostte. Nu probeert iedereen op zijn of haar eigen manier de draad weer op te pakken.

Vader John heeft een speciale gast uitgenodigd: Kendra Bryant, die haar leven dankt aan het hart van zijn dochter. Maar lang niet iedereen is het ermee eens dat Kendra van de partij is.

Karen Kingsbury schreef al vele romans en spin-offs over de familie Baxter, die de harten van vele lezers gestolen heeft. ‘Een huis vol familie’ volgt op ‘Zo dichtbij’, maar is ook goed op zichzelf te lezen.

3 recensies/beoordelingen van Een huis vol familie

 1. ariettacornelia

  ariettacornelia

  Ik lees Karens boeken meestal in 1 of 2 avonden uit. In het begin kocht ik haar boeken, maar toen ik door had dat ze héél veel boeken had geschreven, ben ik ze gaan lenen bij de bieb. Elk boek is opnieuw weer een genot!

 2. afsprakenfranny

  afsprakenfranny

  Karen benaderd de levensvragen op een heel bijzondere manier. Ze zorgt dat je zelf ook eens nadenkt over de gevolgen van orgaan donatie
  Ze maakt lastige dingen bespreekbaar en weet je altijd weer te wijzen op onze grote God

 3. Elsje81

  Elsje81

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.059 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.