# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Iedere dag in Christus

Neil Anderson

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

-> Online bestellen
Of bestel bij een christelijke boekhandel bij jou in de buurt.

Publicatiedatum: 25 november 2014
Jaar: 2014
Uitgever: Gideon

Beschrijving

“De Heilige Geest leidt ons door het doolhof van het leven, zoals een vluchtleider een piloot loodst door het luchtruim.”
(uit de overdenking van 1 januari)

De Bijbel leert ons dat wie in Christus is, een nieuwe schepping is. Maar wat betekent het om “een nieuwe schepping” te zijn? En wat betekent het om “in Christus” te zijn? Waarom worstel ik nog met zonde, als alles nieuw geworden is? Wat gebeurt er precies als je wedergeboren wordt?

Het verschil tussen het oude en nieuwe leven wordt in de Bijbel omschreven als een verschil tussen leven en dood, licht en duisternis. Maar in de praktijk worstelen veel christenen zich na hun bekering net zo moeizaam door het leven als in de jaren ervoor. Hoort dat zo? Nee, zeggen Neil en Joanne Anderson stellig. Hoe komt het dan? Omdat veel christenen niet precies weten wie ze zijn in Christus en wat Christus allemaal voor hen heeft bewerkstelligd met zijn plaatsvervangend lijden, sterven en opstaan.

Dit boek legt een krachtig fundament in het leven van iedere gelovige. Zodat je weet wie je bent in Christus. Zodat je leert leven vanuit zijn aanvaarding en liefde. En zodat je leert hoe je in zijn vrijheid en autoriteit, onder leiding van zijn Geest, door dit leven kunt wandelen. Tot zegen van je kinderen en naasten.

Neil Anderson is getrouwd met Joanne en samen hebben zij twee volwassen kinderen. Eerder schreef Neil Anderson bestsellers als De Bevrijder en Overwinning over de duisternis.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Iedere dag in Christus”

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.