# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

In de diepten van de oceaan

Susan Meissner

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Thema: Familie
Jaar: 2008
Uitgever: Kok

Beschrijving

Luke Foxbourne is een schrijver met een writers block. Maar dat is een van de dingen waarover hij zich het minst zorgen maakt nu hij weer in zijn geboortestad terugkomt om de krant van zijn vader te runnen. In zijn ouderlijk huis komen al snel verwarrende herinneringen boven aan zijn jeugd en aan het huis van de buren, waar Norah woonde.

Norah was een spichtig blond meisje, dat voor het ongeluk geboren leek. Het contrast tussen het gezinsleven van de buren is erg groot, en wanneer het bij de verhuizing van Norah en haar familie tot een dramatisch hoogtepunt komt, beseft Luke dat hij zijn belofte om altijd voor haar te zorgen niet kan houden. Hij twijfelt aan Gods goedheid en aan de zin van het leven.

Nu teruggekomen, besluit Luke het verhaal van de buren te gaan schrijven. Vastbesloten de waarheid te achterhalen, gaat hij op zoek naar Norah, om de antwoorden op het waargebeurde mysterie op te lossen.

Susan L. Meissner (1961) werkte als part-time verslaggever voor een krant in Minnesota. Eerder verscheen van haar Verborgen bloei (Kok, 2006).

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “In de diepten van de oceaan”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.