# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Inspire Bijbel

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 30 juni 2018
Jaar: 2018

Beschrijving

De Inspire Bijbel is wereldwijd een groot succes, en nu is er ook een Nederlandse editie! In deze Bijbel staat de tekst in één kolom. Daarnaast is veel ruimte om dingen bij te schrijven, te handletteren of op een andere manier creatief met de bijbeltekst bezig te zijn. Ook zijn er door de Bijbel heen op veel plekken al illustraties gemaakt van bijbelteksten in handlettering. Deze illustraties zijn al mooi op zichzelf, maar je kunt de Bijbel nog meer je eigen Bijbel maken als je deze van een kleurtje voorziet!

De Inspire Bijbel is de perfecte Bijbel voor biblejournaling. De tekst van deze Bijbel is die van de Nieuwe Bijbelvertaling, maar de Bijbelteksten in handlettering zijn in het Engels gelaten. Hierdoor lees je tekst en illustraties twee keer op een andere manier, wat ervoor zorgt dat je nog aandachtiger met de teksten bezig bent. Een lezer van de Engelse editie schreef over deze Bijbel:

‘Ik wilde graag een journaling bible, maar wist niet goed hoe ik moest beginnen. Deze is perfect omdat je kunt beginnen met inkleuren en dat met je eigen creativiteit kunt uitbreiden. Super blij mee.’
Voor iedereen die houdt van biblejournaling en handletteren, of gewoon van de mooie illustraties bij de tekst!

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Inspire Bijbel”

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.