# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Jakob, strijder met God

Gilbert Morris

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

Listigheid kenmerkte zijn levenspad, zijn passie voor God echter leidde hem in de juiste richting…
Een tweeling wordt geboren. De tweede houdt de hiel vast van de eerste. Zo begint de strijd met Esau, zijn oudere tweelingbroer. Een strijd die zijn leven lang zal duren. Een profetisch visioen vertelt dat de jongere broer over de oudere zal heersen hoewel dit volkomen tegen de oude traditie ingaat.
Moet Jakob, door het intiatief te nemen om deze profetie in vervulling te doen gaan, God helpen om tot zijn doel te Komen?
Als Jakobs list tot bedrog leidt, komt hij in een neerwaartse spiraal terecht. Teleurstelling, misleiding en verbittering vergezellen hem. Zal hij voor zijn eigen ambities bezwijken, of uiteindelijk zijn vertrouwen op God stellen en zich aan Hem overgeven?
Gilbert Morris was tien jaar werkzaam als voorganger, voordat hij hoogleraar Engels werd aan de Ouachita Baptisten Universiteit. Hij behaalde zijn graad aan de universiteit van Arkansas en volgde postdoctorale studies aan de universiteit van Londen
Als productief schrijver omvat zijn werk een grote hoeveelheid wetenschappelijke arti…len, gedichten en boeken. Hij is vader… drie volwassen kinderen. Samen met… vrouw woont hij in Alabama.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Jakob, strijder met God”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.