# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

Jezus is…

Judah Smith

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Publicatiedatum: 1 november 2016
Jaar: 2016
Uitgever: Van Wijnen
Categoriën:

Beschrijving

Jezus is… Hoe zou je die zin willen afmaken? Er staat een onderwerp en een werkwoord, maar wat komt er dan? Jouw antwoord kan licht werpen op de weg die je zult gaan in het leven.
In dit boek vult Judah Smith telkens weer bovenstaande zin in, waardoor hij meer en meer het karakter van Jezus laat zien. Hij schrijft als aan een vriend en maakt duidelijk hoe belangrijk de boodschap van Jezus is voor mensen van vandaag. Een boek voor nieuwe gelovigen, voor christenen van jongsaf aan, en ook voor louter nieuwsgierigen.
Met passie, humor en overtuiging laat Judah Smith zien dat Jezus leven is, dat Jezus genade is, en dat Jezus met de grootste zondaren bevriend wilde zijn, en dus ook met jou.
Ik heb dit boek geschreven om je te laten zien wie Jezus echt is en wat dat betekent voor jouw leven. Het is een weerspiegeling van een persoonlijke zoektocht die nu al een paar jaren aan de gang is, een reis die me van binnenuit heeft veranderd. Ik houd meer van Jezus dan ooit tevoren. Ik loop meer warm voor de evangelieprediking dan ooit tevoren.
Het is mijn gebed dat de liefde van Jezus je helemaal in bezit zal nemen, dat het je leven zal doortrekken en kleur zal geven aan je bestaan. Het is met niets te vergelijken.
Judah Smith is pastor van City Church in Seattle, Verenigde Staten, en is een veelgevraagd spreker voor conferenties.

Recensies en beoordelingen

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen.

Geef als eerste een recensie of beoordeling van “Jezus is…”

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.092 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.