# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(2 recensies)

Katy’s nieuwe wereld

Kim Vogel Sawyer

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een gratis boek!

Beschrijving

De vijftienjarige Katy Lambright is anders dan de andere meisjes uit de mennonitische gemeenschap. Ze gaat graag naar school en schrijft stiekem gedichten. Haar droom komt uit als ze van de oudsten van de kerk toestemming krijgt om door te leren ze mag naar de middelbare school! Helaas pakt deze droom minder mooi uit dan gedacht: met haar ouderwetse jurk, haar hoofd kapje en haar make-uploze gezicht valt Katy volledig uit de toon bij de andere scholieren. Gelukkig lukt het Katy toch om bevriend te worden met een paar meisjes. Maar daarmee is haar probleem niet opgelost. Ze wordt in de gemeenschap scheef aangekeken om haar vriendschap met wereldse meisjes. Zelfs haar vader en haar beste vriendin begrijpen haar niet. Katy twijfelt: Kunnen de twee werelden waarin zij zich bevindt wel samengaan?

2 recensies/beoordelingen van Katy’s nieuwe wereld

  1. Sophia

    sofietje

    super mooie boeken in 1 adem uitgelezen! zo mooi vond ik ze. ik kan me helemaal inleven in haar wereld ook kan ik me indenken dat het een hele moeilijke keus moet geweest zijn die ze moest maken! toen ze naar die school toeging ik snap dat ze even moest wennen! ook vind ik het heel mooi dat ze zelf gedichten schreef!

  2. Lynette

    De hele serie van Katy is tot nu toe de leukste serie die ik heb gelezen. Het is heel meeslepend en soms kan je dingen van jezelf in Katy zien. Katy beleefd net eens zo heel veel maar er blijven leuke dingen gebeuren.

Voeg een recensie of beoordeling toe

De nieuwste christelijke boeken in je mailbox.

Schrijf je net als 4.109 anderen in voor onze nieuwsbrief met boekentips.