# Type minstens 2 karakters om te zoeken # Klik op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Boeken

(1 recensie)

Kerst op Carnton

Tamera Alexander

Heb jij dit boek gelezen? Laat dan nu je recensie achter en maak kans op een boekenbon van 25,- euro!

Publicatiedatum: 6 november 2018
Thema: Oorlog
Jaar: 2018
Uitgever: Van Wijnen

Beschrijving

In de nadagen van de Amerikaanse burgeroorlog ontdekken een gewonde soldaat en een behoeftige weduwe de ware betekenis van Kerstmis – en van opofferende liefde.
Aletta Prescott, onlangs weduwe geworden, worstelt om in het leven overeind te blijven samen met haar zes jaar oude zoon. Terwijl de bank haar huis dreigt te ontruimen, biedt een toevallige ontmoeting met een gewonde soldaat een nieuwe kans – en vriendschap. Maar kan Aletta deze man vertrouwen?
Captain Jake Winston, een gerespecteerde Zuidelijke scherpschutter, kreeg een hoofdwond in de Slag bij Chickamauga. Jake is bang daardoor niet alleen zijn grootste vaardigheid te verliezen, maar ook zijn identiteit. Terwijl hij geneest, wordt hem bevolen om te helpen bij een lokale veiling voor vrouwen. Hij protesteert respectvol tegen het klusje, maar orders zijn orders, en hij ontdekt al snel dat de groep dames – in het bijzonder één – veel meer is dan waar hij op had gerekend.
‘Ik heb heel erg genoten van Kerst op Carnton! Tamera Alexander nodigt ons uit om diep adem te halen, te ontspannen, en vervolgens helemaal op te gaan in de reis van Jake en Aletta. Dit tere liefdesverhaal tussen twee gewonde mensen, door God samengebracht om te genezen, zullen lezers in elke tijd van het jaar kunnen waarderen, maar speciaal met Kerst!’ – Francine Rivers, bestsellerauteur

1 recensie/beoordeling van Kerst op Carnton

  1. Monique V

    Monique V

    werkelijk een prachtig verhaal. En wat een ontknoping! Wat een rijkdom heeft deze Aletta met haar geloof. En wat een krachtig karakter, daar mag je best een beetje jaloers op zijn.

Voeg een recensie of beoordeling toe

Ontvang gratis boekentips van christelijke boeken

Abonneer je op onze nieuwsbrief met boekentips. Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacystatement.